Toen je na je bevalling veel bloed verloor

Ik heb je gezien toen je na je bevalling zo veel bloed verloor…

Ik heb je gezien toen we je extra infusen gaven. Ik heb je gezien toen ik je vroeg of je ons nog kon horen. Ik heb je gezien toen ik je geluk moest onderbreken om uit te leggen dat je te veel bloed verloor. Ik heb je partner gezien die niet gerust was op de situatie. Ik heb je gezien met de angst in je ogen. Ik heb je gezien en extra medicatie toegediend. Ik heb je gezien terwijl je klappertandend en rillend van de ontlading op het verlosbed lag. Ik heb je gezicht gezien toen ik zo pijnlijk op je baarmoeder moest duwen. Ik heb je gezien toen we ons naar de OK spoedden. Ik heb je partner gezien die moederziel alleen met jullie kindje zat te wachten, terwijl jij op de OK was. Ik heb je gezien toen je moe en bleek terug kwam naar de verloskamer. Ik heb je gezien toen je ondanks je conditie je familie ontving.
IK HEB JE GEZIEN…

Ik ben er gewoon, omdat ik het allemaal heb gezien.