Origami met je bouwzijl

Laten we eerlijk zijn! Een klein kijkje in mijn onzekerheden, irritaties en ontboezemingen. Ik krijg altijd erg veel leuke en mooie reacties op dit item. Laat ik hiermee jou ook stimuleren om eerlijk te zijn. Het levert zo veel op. Dus kom maar op!

– Broeken met 2 knopen in plaats van 1 laten mij voor schut lopen. Mijn brein denkt na twee handelingen daar beneden, dat ik klaar ben, vervolgens loop ik dus de hele dag met mijn gulp open…
– Voor degene die dacht dat ik mijn social media posts in de vroege ochtend met tong uit mijn mond zit te typen… Keep calm, die kan je van te voren maken, plannen en posten.
– Hoe kan het dat mijn man zijn oranje bouwzijl altijd kreukloos weet op te vouwen? Maar een trui, die hij besluit toch niet aan te doen, werpt hij als een oude poetslap terug in de kast.
– Mastitisss….. Borstontsteking! Aaaah, praat me er niet van!
Mijn borsten hadden altijd de neiging om wat te overdrijven in hun melkproductie, wat ook wel te zien was aan mijn post partum bustemaat. Na elk kind kreeg ik 1 of meerdere (dreigende) borstontstekingen en daar was ik doodziek van. Met als klap op de vuurpijl 4x bij onze jongste zoon. Huilend hing ik aan de kolf mijn borst te masseren. Keer op keer kreeg ik uitstekende hulp van een zeer ervaren lactatiekundige. Bij zoon 3 besloot ik om na 6 weken, met pijn in mijn hart, te stoppen. Ik had alleen zoveel spijt en harte-pijn dat ik onder begeleiding van diezelfde lactatiekundige probeerde te re-lacteren.
‘RE-LAC-WAT?!’ hoor ik je denken. Kort gezegd, de voeding weer op gang brengen nadat je hebt afgebouwd. WHAT WAS I THINKING, met drie jonge kinderen. Kansloze missie (voor mij) en na 2 dagen gestaakt…
– Ik lig dus thuis op een matje voor de tv, tegen beter weten in, mijn buikje te trainen.