Paniek onder het dekbed

Ik gun jullie een kijkje in mijn leven. Dat net als dat van jullie niet altijd over rozen gaat. Dilemma’s, onzekerheden, irritaties en hilarische momenten wisselen elkaar af.

– Renate Bosch-Reinten ik kom naar je logopedie bus. Ik zeg tegen mijn kinderen: ‘Ruim die spullen eens op.’ Zij verstaan: ‘Schuif het maar onder de kast.’ Er is duidelijk iets mis met mijn uitspraak…
– Ik zit gehurkt voor mijn slaapdronken zoontje, die we om 22u nog even laten plassen. Meneertje heeft het vizier van zijn brandweerslangetje niet helemaal onder controle en ik wordt vol in mijn gezicht gepiest…
– De jongens sliepen ’s middags af en toe zo lekker lang, dat ik wel eens met de telefoon in mijn hand naar boven liep om te kijken of ze nog wel ademden. Zo niet, dan kon ik gelijk 112 bellen. Pfff, wat een angst.
– De eerste maanden van onze zoons werd ik vaak badend in het zweet wakker en begon ik in paniek mijn kind onder het dekbed te zoeken. Deze bleek dan gelukkig altijd in zijn wiegje te liggen.
– Kinderfeestjessss, ik ben dus gewoon heel goed in andere dingen…