Online aanbod

 Ik ben er gewoon, nu ook online!

Het online aanbod van Martine Wagemans is sinds november 2021 beschikbaar. “Het is vooral mijn bedoeling om er voor jou te zijn.”aldus Martine. “Nog veel te vaak hoorde ik van mijn collega’s (verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgsters, bekkenfysiotherapeuten etc.): ‘Ik heb iemand naar jou verwezen hoor!’ Maar het merendeel klopt dus niet aan bij mijn praktijk.”

Met het online-aanbod hoopt Martine drempelverlagend in te spelen op de problematiek die er veelal is na een bevalling, maar waar nog een groot taboe op rust.

In de try-out periode die onlangs is afgesloten kreeg zij de volgende feedback terug:

✓  ‘Een heldere en doeltreffende online & offline methodiek om met bevalverweving aan de slag te gaan.’

✓  ‘Ik had niet gedacht dat het schrijven mij dit zou brengen, maar ook de opdrachten hebben mij veel meer inzicht gegeven in de pijnpunten die ik heb ervaren in mijn bevalling. Nu ik dit begrijp, kan ik er veel beter mee omgaan.’

✓  ‘Ik vond het best spannend om het weer op te halen, maar ben mega blij dat ik het toch heb gedaan. Ik ervaar veel meer rust in mijn moederschap en zou nu wel nog een keer durven bevallen. Iets dat ik echt had afgezworen ooit weer te gaan doen.’

Ik heb er naar uitgekeken om deze extra service aan te bieden.

“Op een gegeven moment zag ik een aantal universele thema’s terugkomen. Want het is natuurlijk best lastig om een programma te maken dat voor iedereen zou moeten werken. Ik ben ervoor gaan zitten, heb al mijn praktijk-ervaring(en) en kennis samen weten te vatten en focus gehouden op het einddoel voor mijn cliënten: Met meer rust kunnen terugkijken op je bevalling, meer inzicht in jezelf en vertrouwen voor de toekomst. Ik ben heel trots op het eindresultaat en heel dankbaar dat ik zo mijn hulp kan aanbieden: lieve vrouw deze is voor jou!”

Geef jezelf vanuit huis je zwangerschap of je bevalling de plek en betekenis die het verdient!

Waarom Bevalverweving er voor jou is:

✓ Als jij jezelf niet meer bent sinds jij bent bevallen.

✓ Eindelijk ben je fysiek opgeknapt, maar jouw hoofd doet nog niet mee.

✓ Jij kan het zelf, maar ik loop een stukje met jou mee.

✓ Veilig online, jouw gevoelens onderzoeken en (offline) van je afschrijven.

✓ Je bevalling op een fijne en positieve manier in je leven verweven, dat gun ik jou.

✓ Als jij je eigen reacties of verschillende emoties beter wilt begrijpen.

 

Het online aanbod vind je op de academie van Martine Wagemans. Lees meer >