Over Martine

Martine Wagemans (1981) heeft al meer dan 14 jaar werkervaring op medisch en sociaal gebied als verloskundige. Na de beroepsopleiding voor verloskundige deed ze een aantal jaar ervaring op bij diverse verloskundige praktijken in de regio Stedendriehoek. Vervolgens zette ze de stap naar het Deventer Ziekenhuis. Ze ontdekte haar persoonlijke kracht: de combinatie tussen de medisch-technische kant van het vak en de psychosociale zorg rondom zwangerschap, bevalling en moederschap.

 

‘Ik ben er gewoon. Ik hoop door er gewoon te zijn, dat vrouwen denken: ‘Wat ik voel of denk is echt en er is iemand voor die mij daarbij kan helpen.” 

 

In 2018 zette Martine de stap om voor zichzelf te beginnen als Vrouwencoach. Ze bemerkte in haar baan als verloskundige dat veel vrouwen gebaat zijn bij een luisterend oor en erkenning van hun zorgen en angsten. In haar rol als Vrouwencoach heeft Martine zich gespecialiseerd in deze zorgvraag. Martine is getrouwd met Frank en zij hebben drie zonen. Nieuw evenwicht vinden bij veranderende gezinssituaties is haar daardoor ook bekend.

 

Lees meer over hoe Martine Wagemans jou kan helpen!