Over Martine

Martine Wagemans (1981) heeft 15 jaar werkervaring op medisch en sociaal gebied als verloskundige. Na de beroepsopleiding voor verloskundige deed ze een aantal jaar ervaring op bij diverse verloskundige praktijken in de regio Stedendriehoek. Vervolgens zette ze de stap naar het Deventer Ziekenhuis. Ze ontdekte haar persoonlijke kracht: de combinatie tussen de medisch-technische kant van het vak en de psychosociale zorg rondom zwangerschap, bevalling en moederschap.

 

‘Ik ben er gewoon. Ik hoop door er ‘gewoon te zijn’, dat vrouwen weten: ‘Wat ik voel of denk is echt

en er is iemand die mij daarbij kan helpen.”

 

In 2018 zette Martine de stap om voor zichzelf te beginnen als coach. Ze bemerkte tijdens haar werk als klinisch verloskundige dat er veel situaties zijn waar je als vrouw rondom de bevalling in terecht kan komen die grote impact hebben op je leven. In haar rol als coach is Martine gespecialiseerd in bevalverweving. Een methode die zij zelf ontwikkelde. Wanneer je iets verweeft, krijgt het niet alleen de plek en betekenis die het verdient, maar haal je tevens je lessen uit de impactvolle gebeurtenis. Daar is ze met jou naar op zoek!

Martine is getrouwd met Frank en zij hebben drie zonen. Nieuw evenwicht vinden bij veranderende gezinssituaties is haar daardoor ook bekend. Wat had ze zelf graag meer gekeken naar de moeders die al een aantal verder waren dan zij, toen zij zelf de jongens klein had. Zij laat je niet het wiel opnieuw uitvinden maar deelt tevens met jou haar expertise, kennis uit opleidingen, tips, ervaringen, blunders en missers, zodat jij wellicht wat gemakkelijker door de eerste jaren komt!

 

Lees meer over hoe Martine Wagemans jou kan helpen!