Ik ben er gewoon

Martine Wagemans begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap, baring of het ouderschap.

Martine is gespecialiseerd in bevalverwerking, Dit kan na je bevalling of in voorbereiding op een nieuwe zwangerschap of bevalling worden ingezet.

Bekijk hieronder de pakketten die Martine jou biedt.

Bevalverwerking


Na je bevalling ben je niet meer de oude geworden. Je praat liever niet over je bevalling, vermijdt kraambezoek, je hebt een kort lontje, bent snel geëmotioneerd of het moederschap valt je zwaar.

 

Een gebeurtenis rondom je bevalling zit mogelijk nog in je systeem. Dàt gaan we aanpakken, waardoor je weer ontspannen kan gaan genieten van je gezin. Jouw bevalling krijgt de plek en betekenis die het verdient.

Indien nodig wordt er traumatherapie ingezet in de vorm van EMDR.

 

Tevens ontvang je van mij het boek ‘Perfecte bevallingen bestaan niet.’  van Diana Koster.

 

Traject op maat, prijs en aantal sessies worden bepaald tijdens een intakegesprek.

Online programma's


Zelf starten met het maken van een bevalplan? Een bevalplan op maat noem ik een Blauwdruk van jou!

Zodat jouw ‘Verloskundig-team’ straks weet wie jij bent en hoe ze je optimaal kunnen begeleiden.

 

Of wil jij thuis in alle rust aan de slag met jouw zwangerschap en bevalling die meer impact hebben gehad dan je aanvankelijk dacht? Bevalverweving is dan iets voor jou. In dit programma verweef je je bevalling in je leven, zodat het de plek en betekenis krijgt die het verdient. Tevens trekken we onze persoonlijke lessen uit deze intensieve ervaring en maak je ook nog eens een prachtige groei door als persoon.

 

 

 

Binnenkort beschikbaar via deze link

 

Waarom naar Martine gaan?

Zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Martine biedt die begeleiding als Vrouwencoach. Dit doet ze vanuit haar ervaring als klinisch verloskundige, maar ook als vrouw en moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Martine tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wil je meer weten of heb je interesse in de coaching van Martine? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd de eerste stap in een persoonlijk begeleidingstraject.