Ik ben er gewoon

Martine Wagemans begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap, baring of het ouderschap.

Martine is gespecialiseerd in bevalverweving. Dit kan na je bevalling of in voorbereiding op een nieuwe zwangerschap of bevalling worden ingezet.

Bekijk hieronder de pakketten die Martine jou biedt.

Bevalverweving 1 op 1


Na je bevalling ben je niet meer de oude geworden. Je praat liever niet over je bevalling, vermijdt kraambezoek, je hebt een kort lontje, bent snel geëmotioneerd of het moederschap valt je zwaar.

 

Een gebeurtenis rondom je bevalling zit mogelijk nog in je systeem. Dát gaan we aanpakken, waardoor je weer ontspannen kan gaan genieten van je gezin. Jouw bevalling krijgt de plek en betekenis die het verdient.

Indien nodig wordt er traumatherapie ingezet in de vorm van EMDR.

 

Tevens ontvang je van mij het boek ‘Perfecte bevallingen bestaan niet.’  van Diana Koster.

 

Traject op maat, prijs en aantal sessies worden bepaald tijdens een intakegesprek.

Bevalverweving Online


Zelf thuis aan de slag om je bevalling de plek en betekenis te geven die het verdient.

Als jij nu aan je bevalling denkt kan het een groot en warrig verhaal zijn waarin er veel is gebeurd. Of het roept allerlei verwarrende emoties op die je niet had verwacht rondom het ‘moeder worden’. Dat is heel normaal en gebeurt vaak. Echter is het niet wat we ons vooraf er bij hadden voorgesteld. Je vraagt je misschien af of je geen post partum depressie hebt, maar ergens voel je ook wel dat dat niet zo is. Veel vrouwen denken niet meteen dat de impact van een zwangerschap of bevalling deze gevoelens tot gevolg kunnen hebben. Toch kan dit.

In het programma Bevalverweving volg je zelf de stappen om je bevalling te verweven in je leven.
Waarom niet VERWERKEN? Ik ontwikkelde deze methode van VERWEVING, omdat ik zag dat veel oude thema’s en valkuilen om de hoek kwamen kijken wanneer we iets intens meemaken. Door het te verweven leer en ontwikkel je jezelf en krijg je prachtige tools waar je als vrouw en moeder veel aan hebt.

 

 

 

BEVALVERWEVING is beschikbaar via deze link

 

Waarom naar Martine gaan?

Zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Martine biedt die begeleiding als specialist in bevalverweving. Dit doet ze vanuit haar ervaring als klinisch verloskundige, maar ook als vrouw en moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Martine tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wil je meer weten of heb je interesse in begeleiding van Martine? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd de eerste stap in een persoonlijk begeleidingstraject.