Ik ben er gewoon

Martine Wagemans begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap, baring of het ouderschap.

Martine is gespecialiseerd in bevalverwerking, Dit kan na je bevalling of in voorbereiding op een nieuwe zwangerschap of bevalling worden ingezet.

Bekijk hieronder de pakketten die Martine jou biedt.

Bevalverwerking


Na je bevalling ben je niet meer de oude geworden. Je praat liever niet over je bevalling, vermijdt kraambezoek, je hebt een kort lontje, bent snel geëmotioneerd of het moederschap valt je zwaar.

 

Een gebeurtenis rondom je bevalling zit mogelijk nog in je systeem. Dàt gaan we aanpakken, waardoor je weer ontspannen kan gaan genieten van je gezin. Indien nodig wordt er gericht traumatherapie ingezet in de vorm van EMDR.

 

4 maanden begeleiding, 5 bijeenkomsten inclusief het boek ‘Perfecte bevallingen bestaan niet.’  van Diana Koster.

 

 

€ 550

Moederschap Kickstart


Kortdurend traject waarin je vooral praktisch bezig bent.

Er is geen grotere verandering denkbaar in het leven van een vrouw dan moeder worden. Een life-event dat zorgt voor disbalans en je wil dit GOED doen. Hoe zorg je er voor dat je het nieuw verworven moederschap integreert in je leven en je daarbij ook jezelf kan blijven?

 

In drie sessies onderzoeken we samen waar jij tegenaan loopt.

Je krijgt inzichten in je eigen gedrag en patronen en ontvangt de praktische gids; ‘Perfecte moeders bestaan niet.’ van Diana Koster.

 

 

€ 350

 

Waarom naar Martine gaan?

Zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Martine biedt die begeleiding als Vrouwencoach. Dit doet ze vanuit haar ervaring als klinisch verloskundige, maar ook als vrouw en moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Martine tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wil je meer weten of heb je interesse in de coaching van Martine? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd de eerste stap in een persoonlijk begeleidingstraject.