Ik ben er gewoon

Martine Wagemans begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap(swens), baring of het ouderschap.

Haar doel is om deze vrouwen vertrouwen te geven, ruimte voor verwerking te bieden en angsten te reduceren. Met meer rust en vertrouwen in je kinderwens staan of toeleven naar je bevalling.

Bekijk hieronder de pakketten die Martine jou biedt.

Kinderwenstraject


Je staat aan het begin, zit er middenin of je hebt het definitief af moeten sluiten. Je kinderwens.

 

Alle vrouwen die mijn praktijk binnen stappen, willen met meer rust en ontspanning deze periode door. Niet alleen maar hoop, angst, jaloezie of verdriet ervaren. In het begeleidingstraject staat leiding nemen in je gedachten en gedrag centraal. Dit zorgt ervoor dat je, ongeacht de uitkomst van je kinderwens, goed terug kan kijken op deze periode.

 

Traject: Half jaar, maandelijkse sessies, 1x deelname aan ontspanningsavond met gerichte oefeningen voor thuis.

 

€ 750

Bevalverwerkingscursus


Na je bevalling ben je niet meer de oude geworden. Je praat liever niet over je bevalling, vermijdt kraambezoek, je hebt een kort lontje, bent snel geëmotioneerd en het moederschap valt je zwaar.

 

Een gebeurtenis rondom je bevalling zit mogelijk nog in je systeem. Dàt gaan we aanpakken, waardoor je weer ontspannen kan gaan genieten van je gezin. Indien nodig wordt er gericht traumatherapie ingezet in de vorm van EMDR.

 

4 maanden begeleiding, 5 bijeenkomsten inclusief het boek ‘Perfecte bevallingen bestaan niet.’  van Diana Koster.

 

 

€ 500

Waarom naar Martine gaan?

Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Martine biedt die begeleiding als vrouwencoach. Dit doet ze vanuit haar ervaring als verloskundige, maar ook vanuit haar eigen ervaring als moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Martine tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wanneer kun je bij Vrouwencoach Martine terecht?

Als je door zwangerschap(swens) mentaal en/of fysiek disbalans ervaart.

Als je angst hebt voor de baring, primair of door eerdere (traumatische) ervaringen.

Als je ervaart dat je extra begeleiding nodig hebt om het moederschap te combineren met werk, relatie en je sociale leven.

Martine biedt jou een persoonlijk begeleidingstraject om de ingeslagen weg van veranderingen praktisch door te voeren in je leven.

Wil je meer weten of heb je interesse in de coaching van Martine? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd de eerste stap in een persoonlijk begeleidingstraject.