Toen je je baby minder voelde bewegen

Ik heb je gezien toen je gespannen onze afdeling op kwam lopen. Ik heb je gezien toen we je aan het CTG-apparaat legden, terwijl jij vertelde dat je baby anders altijd heel druk was. Ik heb je gezien toen je je verontschuldigde dat je gebeld had. Ik heb je gezien toen ik je vertelde dat dit àltijd een reden is om contact op te nemen. Ik heb je gezien toen je me gespannen aankeek, omdat ik het hartje niet meteen kon vinden. Ik heb je gezien toen je snikkend naar het hartje luisterde. Ik heb je gezien toen je niet durfde te bewegen, terwijl je aan het CTG-apparaat lag. Ik heb je gezien toen ik je vertelde dat je mocht ontspannen. Ik heb je gezien toen we een mooie registratie van het hartritme van je kind maakten. Ik heb je gezien toen we met de echo konden laten zien dat het kindje wel bewoog, maar dat jij dit niet altijd voelde. Ik heb je gezien toen je ruim een uur aan het CTG-apparaat lag en je kind toen pas goed wakker werd. Ik heb je gezien toen we je uit moesten leggen dat het hartfilmpje niet helemaal geruststellend was. Ik heb je gezien toen je nodig moest plassen, maar dacht dat dat niet mocht vanwege het onderzoek. Ik heb je gezien toen je kind inderdaad in nood bleek en we snel moesten handelen. Ik heb je gezien toen we vanuit de CTG-kamer naar de OK moesten rennen met jou. Ik heb je gezien toen we je het aller slechtste nieuws moesten brengen. Ik heb je gezien toen je opgelucht ademhaalde, omdat alles goed bleek. Ik heb je gezien toen je baby spontaan en heel hard ging bewegen tijdens het onderzoek. Ik heb je gezien toen jij je daarvoor verontschuldigde. Ik heb je gezien toen wij je lachend uitlegden dat dit eigenlijk meestal zo is, maar dat dit niet een reden moet zijn om een volgende keer niet te komen. Ik heb je gezien toen je gerustgesteld onze afdeling verliet.
IK HEB JE GEZIEN