Voor wie?

Martine Wagemans is Vrouwencoach. In die rol begeleidt ze particulieren en traint ze zorgprofessionals.

Particulier

Martine Wagemans begeleidt vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap(swens), baring of het jonge ouderschap.

Haar doel is om deze vrouwen vertrouwen te geven, ruimte voor verwerking te bieden en angsten te reduceren. Zo kan elke vrouw die de praktijk bij Martine verlaat op haar beurt er weer zijn voor een andere vrouw.

Zowel zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het leven daarna zijn gebeurtenissen die veel invloed op je leven hebben. De juiste begeleiding hierbij is erg belangrijk. Martine biedt die begeleiding als vrouwencoach. Dit doet ze vanuit haar ervaring als verloskundige, maar ook vanuit haar eigen ervaring als moeder.

Haar open en nuchtere houding maken Martine tot een prettige gesprekspartner. Integriteit, rust en humor vormen de basis voor een gesprek.

Wanneer kun je bij Vrouwencoach Martine terecht?

  • Als je door zwangerschap(swens) mentaal en/of fysiek disbalans ervaart.
  • Als je angst hebt voor de baring, primair of door eerdere (traumatische) ervaringen.
  • Als je ervaart dat je extra begeleiding nodig hebt om het moederschap te combineren met bijvoorbeeld werk, relatie en je ‘eigen leven’.

Martine biedt jou een persoonlijk begeleidingstraject om de ingeslagen weg van veranderingen praktisch door te voeren in je leven.

Wil je meer weten of heb je interesse in de coaching van Martine? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd de eerste stap in een persoonlijk begeleidingstraject.

 

Tarieven

Kennismaking (ongeveer 30 minuten)         gratis

Uurtarief individuele coaching                       € 80

Uurtarief partnergesprek                                € 130

Tarief is inclusief administratie en voorbereiding.

Zakelijk

Naast Vrouwencoach is Martine Wagemans ook trainer en gastdocent. Voor verloskundigen, ziekenhuizen, zorg- en opleidingsinstellingen geeft ze trainingen met een praktijkgerichte insteek.

Als medisch trainer gaat haar aandacht in het bijzonder uit naar de communicatie tussen zorgprofessionals en patiënten in acute situaties.

Voor een werkneemster die na haar zwangerschapsverlof moeizaam haar werkzaamheden kan hervatten, biedt Martine een reïntergratietraject aan.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een training, lezing of reïntergratietraject op maat.

 

Tarieven

Tarieven voor trainingen en reintegratie begeleiding zijn op aanvraag. Vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier